NEZAPAMĆENI ESTRADNI SKANDAL PODIJELIO JAVNOST: ‘To je njihovo mišljenje i stav, pa neka pjevaju’ (VIDEO)

YouTube/Marko Prpic/PIXSELL

Pjesma “Želim živjeti” izazvala je reakcije poznatih osoba sa naše estrade, ali i običnih građana. 

Samo nekoliko dana nakon objave pjesme u kojoj pjevaju Shorty, sestre Husar, Nina Badrić i Alan Hržica, reakcije javnih osoba, ali i ostatka javnosti ne prestaju. Nakon što je Danijela Dvornik javno istupila i rekla kako je pjesma protiv abortusa iskorištavanje vjere za dobivanje publike, a abortus ženino pravo, s njom se javno složio i Severinin stilist, Petar Trbović. Komentirao je kako je javno istupanje koje su autori pjesme Želim život napravili “degutantno, jer se radi o zadiranju u jedno od najintimnijih i najosjetljivijih pitanja prava svake žene.”

Isto tako, Petar Trbović rekao je kako bi pjesme ovakvog sadržaja trebalo ostaviti za krugove istomišljenika, nakon čega je se izravno obratio Nini Badrić i rekao kako je njeno pojavljivanje u spotu licemjerno.

>>> OBRUŠAVANJE NA NEISTOMIŠLJENIKE: Danijela Dvornik izvrijeđala vjernike, ostavila im šokantnu poruku (VIDEO)

Nakon nekolicine istupa javnih osoba kojima se osuđuju izvođači pjesme Želim živjeti, u njihovu obranu stali su korisnici Facebooka. “Ne osporavaju pravo na abortus,nego samo žele odvratiti žene od njega,što bi svaki normalan čovjek poželio da dijete preživi.U čemu je uopće problem? Ronald Regan je dobro rekao:”Primjetio sam da su svi koji zagovaraju pobačaj, već rođeni,” samo je jedan od komentara koji se nalazi ispod teksta o napadima Petra Trbovića.

Ako je to stvar pojedinca zašto onda pljujete po tim pjevačicama. To je njihovo mišljenje i stav, pa neka pjevaju, ako vas to ne dira i ne smeta…” dio je komentara jedne čitateljice koja se osvrnula na pitanje prava pojedinaca koje je Trbović otvorio svojim napadom.

Isto tako, s obzirom da je ova pjesma koja promovira pravo na život još nerođene djece izazvala oštre i negativne reakcije nekih javnih osoba, korisnici Facebooka osnovali su i grupu podrške izvođačima pjesme “Želim živjeti”. U opisu grupe pod nazivom Potpora izvođačima pjesme „Želim živjeti“ stoji kako je grupa osnovana u znak “potpore bandu Emanuel, Nini Badrić, Daliboru Bartuloviću Shortyju, Ivani i Mariji Husar, sestrama Palić i Alanu Hržici te inicijativi “40 dana za život” kojoj je pjesma i darovana, nakon grubih i orkestriranih napada, pritisaka i lažnih interpretacija od strane nekih medija i javnih osoba.”


Komentari