Najopasnija linija? U goričkom busu ozlijeđeno nekoliko putnika

velikagorica.com

S ovom linijom, čini se, nikad niste sigurni.

U utorak u 22.15 sati ozlijeđeno je nekoliko putnika ZET-ove linije 268, koja prometuje iz Zagreba prema Velikoj Gorici.

“Autobus se kretao Avenijom Većeslava Holjevaca u smjeru juga te dolaskom do raskrižja s Islandskom ulicom gdje je uslijed naglog kočenja došlo do ozljeđivanja nekoliko putnika”, kazali su iz Policijske uprave zagrebačke.

Na teren je izašla i ekipa Hitne pomoći, a još uvijek se ne zna zašto je vozač tako naglo zakočio, piše Cityportal.

Podsjećamo, Zagrepčani često imaju pritužbe upravo na vozače ove linije. Kako kažu, oni su često bezobrazni i neugodni, a kazu i da se voze, pogotovo u kasnim večernjim satima, kao da voze utrku.  Nedavno smo svjedočili slučaju u kojem je vozač na liniji 268 izvrijeđao putnicu jer nije imala za kartu, govoreći joj: “Seljanka, imaš dijete, a nemaš za kartu”. Kasnije nam se javila susjeda istog vozača i iznjela neke, vrlo zabrinjavajuće činjenice. Isti vozač autobusom je krenuo na drugog putnika koji je izašao iz vozila i pokušao slikati registraciju.

>>> Pismo čitateljice: ‘Zetovac koji je napao majku vara na liječničkom i odgovorno tvrdim da nije normalan’

Na Uskrs se ovim busem vozio i Ante Škember, mladić ubijen zbog karte. Vozač ZET-a nije htio krenuti dok ne kupi kartu, on je nije htio platiti, u sve se umješao i Džemal Paloš, zvani Kobra. On se s mladićem prvo verbalno sukobio, zatim i fizički, a nitko nije primjetio trenutak u kojem izvadio nož i Škemberu zadao smrtonosni ubod.

Mladić je, naime, bio uvjeren da se karta ne plaća jer je Uskrs, to nažalost nije bilo tako i to ga je koštalo života.

>>> Hodak za Zagreb.info: ‘Škemberov ubojica mogao bi dobiti minimalnu kaznu zatvora, a vozač busa neće kazneno odgovarati’

>>> Novi detalji ubojstva u Sloboštini: Zločinu prethodila tučnjava nakon koje je mladić izboden nožem

>>> Svijeće, cvijeće i Dinamov šal na Aveniji V.Holjevca: Tužan podsjetnik na ubijenog mladića


Komentari