Najgluplji smo na svijetu? ‘Zemlja je prekrasna, ali Hrvati su tako glupi’

FOTO: Ivan Klindić

Na stranici Topten nalaze se razne top liste, a sada je netko napravio i top listu najglupljih zemalja svijeta. Za sada, sa 22 posto glasova vodi SAD, a na drugom mjestu je Sjeverna Koreja, a za vratom joj pušu Indija i Hrvatska koje su svaka osvojila po 7 posto glasova.

“Hrvati su tako glupi. Zemlja je prekrasna, a ekipa na vlasti (uglavnom HDZ) uzima novac za samo sebe pa zemlja postaje siromašna, a glupi civili uvijek glasaju za najgore i onda se čude kada više nemaju novca. Osim toga, većina mladih sluša strašnu glazbu iz Kosova i Srbije koja se zove cajke… U svakom slučaju, zemlja koju su sje..ali glupi ljudi.”

“Ja sam Hrvati i ovo sve je istina. Ova prekrasna zemlja temeljito i nepovratno uništena od strane ‘reformiranih’ komunista i kriminalaca  iz HDZ-a’.

“Čim Hrvati ( u današnje vrijeme) odu iz zemlje postaju pristojni, marljivi, moderni i progresivni. Oni koji su otišli prije 40, 50 godina i njihovi potomci imaju kvocijent inteligencije 2, rasisti su i nacionalisti (iako nikada nisu vidjeli Hrvatsku) i znaju što je najbolje za zemlju. ..”, samo su neki od komentara koji objašnjavaju zbog čega smo visoko na ovoj listi.


Komentari