Majka koja je ubila svog trogodišnjeg sina nudila se muškarcima na internetu

FOTO: Facebook

Tvrdila je da živi sama i nije spominjala da ima dijete.

Za stravično ubojstvo trogodišnjeg Denisa u utorak 23. svibnja u večernjim satima optužene su Denisova 32-godišnja majka Chiara Pašić, rođena Rojnić, i 14-godišnja štićenica Doma za odgoj djece i mladeži u Puli. Uhićen je i 29-godišnji prijatelj Chiare Pašić zato što je znao za zločin, a nije ga prijavio, već je s njima dogovarao način prikrivanja ubojstva, odlazak na policiju i prijavljivanje nestanka, kako navodi PU istarska. Svo troje privedeni su u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske u četvrtak 25. svibnja u poslijepodnevnim satima.

Trogodišnjeg dječačića Chiara i maloljetna štićenica ubile su u stanu u ulici Akvilejski prilaz gdje su živjeli Denis i njegova majka Chiara. Dogovorile su se da će ga ubiti. Obdukcija je navodno jučer pokazala kako je uzrok smrti trogodišnjaka – gušenje.

Nakon ubojstva su zamotale njegovo tijelo i po noći ga bacili u plićak na uvali Mandrač.

>>> Stravični detalji zločina koji je šokirao Hrvatsku: Ubila trogodišnjeg sina jer ga se ‘htjela riješiti’

Nudila se mlađim muškarcima

Redakcija Jutarnjeg lista dobila je nekoliko mailova osoba koje su poznavale Chiaru Pašić, rođenu Rojnić, preko internetskih stranica za upoznavanje.

Muškarac je kazao da ga je oblio znoj kada je u novinama ugledao Chiarinu fotografiju u novinama jer su nedavno komunicirali na stranici za upoznavanje Badoo. Ispričao je da je Chiara bila “nabijena seksualnim strastima” te da su joj ciljevi “poznanstva s mladićima od 21 do 35 godina i da je prirodna i otvorena za nova iskustva“.

Na Chiarinim fotografijama vidjeli su se, kaže čitatelji, “zamamni dijelovi tijela”, a imala je, dodaju, poseban folder na stranici s desetak fotografija, ali samo za one koje odabere. Napominjala je, kažu, da govori nekoliko stranih jezika, od njemačkog i španjolskog do talijanskog i makedonskog.

Korisnicima stranice Badoo nije spominjala da ima dijete, već je rekla da živi sama. Korisnik koji se javio redakciji Jutarnjeg lista kazao je da se trebao susresti s Chiarom uživo, a taj je susret, kaže, iniciralo poznanstvo njegova prijatelja s Chiarom, koji je navodno neko vrijeme s njom bio u intimnoj vezi.

Na Chiarinom Facebook profilu uslijedila je lavina reakcija i brojnih komentara u kojima ljudi izražavaju svoje zgražanje, mržnju i gađenje nad njom i stravičnim činom.


Komentari