KOSORICA OPLELA PO PREDSJEDNICI: Uputila joj salve izrazito neugodnih i niskih komentara (FOTO)

hr.wikipedia.org

Izgleda kako Jadranka Kosor ima novi posao, udaranje po svim političarima preko društvenih mreža. Nakon HDZ-ovaca, Mostovaca i Oreškovića na red je stigla i predsjednica.

Prošloga vikenda društvenim mrežama, a i u medijima proširile su se fotografije predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je na svojoj turneji po Slavoniji odradila i jedno kolinje. Kako smo već navikli gledati predsjednicu u razno raznim radnim akcijama, lovila je ribu, postavljala pločice, bojila kuću, vozila kombajn, mnogima je bilo simpatično vidjeti predsjednicu sa zasukanim rukavima kako pravi kobasice, kuha čvarke i pozira kraj špeka. No, jednoj našoj političarki baš i nije.

Pogađate riječ je o dežurnoj Twitterašici i bivšoj premijerki, Jadranki Kosor. Njoj u zadnje vrijeme ne sjeda gotovo niti jedan potez hrvatskih političara, a ponajviše ne potezi njezinih bivših stranačkih kolega. Osim što “drma” po HDZ-u, Kosor je u zrednu hvatala i Mostovce te mandatara Oreškovića, a sada se dotakla i najviše pozicije u Hrvatskoj, one predsjedničke.

Kosor je izgleda opako zasmetalo predsjedničino sudjelovanje na tradicionalnom hrvatskom običaju kao i prenošenje istih u medijima, pa ju u svojim Tweetovima baš i nije štedjela. “Odojci (janjci) na ražnju, obješeno raskomadano meso kao PR političarima. Pa ćemo zaista postati najzemlja na svijetu (kak je lani obećano)”, kazala je Kosor. No, nije se zaustavila jednim sarkastičnim komentarom već mu je pridodala još nekoliko. “Kad pajceki utihnu”, ma što god joj to trebalo značiti i posljednji u kojima proziva medije, “Naletim na neke vijesti na kojima pokazuju slike s Facebooka i čitaju kako je netko radio kobasice. Hoće li sve takve objave sa FB-a prikazati”, pitala se Kosor.

>>> LUDI VIKEND NAŠIH POLITIČARKI: One ne tulumare do zore, ali zato rade nešto neočekivano! (FOTO)

>>> KOSORICA SVJETSKI ODBRUSILA OREŠKOVIĆU: Nećete vjerovati što mu je odgovorila kad ju je pozvao u tim! (VIDEO)

>>> KOSORICA VIŠE NE BIRA RIJEČI: Sarkastičnim komentarom brutalno spustila Karamarku (FOTO)


Komentari