Frank na Weekend Media Festivalu osmislio posebnu kavu

Na Weekend media Festivalu nudila se posebno osmišljena kava.

‘Single origin’ kava za slavljenje novih i starih poznanstava Franck predstavio slavljenički Weekend espresso ekskluzivno za 10. godišnjicu Weekend Media festivala.

Franck predstavio slavljenički Weekend espresso (1)

Franck, ponosni pokrovitelj pravog druženja, slavi 125 godina te se uvijek vodi parolom kako šalica omiljenog toplog napitka najbolje ide uz društvo naših najdražih, bilo da su u pitanju prijatelji, kolege ili obitelj. Stoga je Franck odlučio obilježiti 10. godišnjicu Weekend Media Festivala, mjesta gdje ljudi stvaraju nova doživotna poznanstva, posebnim espressom osmišljenim ekskluzivno za posjetitelje ovogodišnjeg Weekenda.

Franck predstavio slavljenički Weekend espresso (2)

Kava posebno osmišljena samo za 10. Weekend je ‘single origin’ te dolazi iz regije Harrar iz Etiopije, a karakterizira ju slatkasta aroma meda i poljskog cvijeća uz snažan ‘aftertaste’. Riječ je o visokokvalitetnoj sorti arabice – ETHIOPIA – yirgachefe kochere natural process – pripremljenoj eksperimentalnom metodom prženja na topli zrak.

Franck predstavio slavljenički Weekend espresso (3)

Weekend Media Festival sinonim je za druženje i dobru zabavu, a kako bi se dodatno istaknula vrijednost stvaranja kvalitetnih dugotrajnih odnosa, i Franck je odlučio dati svoj doprinos i obogatiti festival čiji je glavni temelj zabava, edukacija i provođenje vremena s kolegama i suradnicima.

 


Komentari