Moderne društvene igre sve su više zastupljene u društvu: Povedite ekipu i zaigrajte ‘board game’

FOTO: Maria Tangar

Kroz moderne društvene igre razvijaju se strateške, intelektualne, kreativne i taktičke vještine.

Dosadio vam je Monopoly, Čovječe ne ljuti se ili Cluedo? Dođite u Vintage Industrial u nedjelju 17. prosinca i probajte nove moderne društvene igre.​

U suorganizaciji s udrugom ‘Talus’ te udrugom ‘Igranje’, dođite iskusiti najnovije i najzanimljive društvene igre različitih tematika, od nordijske mitologije do Star Warsa i party igara.

Obje udruge koje moderiraju event i osiguravaju pozamašan broj ‘bord gejmova’, promiču igre koje u sebi uvijek sadrže misaoni i edukativni karakter, te snažno potiču razvoj strateških, taktičkih, intelektualnih i kreativnih vještina. Sve zajedno u svrhu podizanja kulture igranja društvenih igara, te poticanja razvoja civilnog društva kroz podizanje obiteljskih vrijednosti, bolje socijalizacije i prevencije svih dobnih skupina od alkohola, droga, računalne, te ostalih ovisnosti.

Igranje u Vintage Industrial baru počinje u 18:00 a upad je 10 kn po osobi. Za članove udruge Igranje i Talus, upad je 5kn, a za one s godišnjom ulaznicom je besplatan. Naplaćuje se samo igračima. Ostali imaju slobodan upad u Vintage!


Komentari