Među uhićenima za nerede na srpskom derbiju 6 Hrvata, Splićanin dobio nož u leđa!

MUP Srbije je nakon tučnjave na utakmici Partizana i Zvezde priopćio kako je u “prostorije policije dovedeno ukupno 26 osoba”, a među njima su i hrvatski državljani. 

Već smo pisali kako je na jučerašnjem “večitom derbiju” došlo do sukoba između navijačkih frakcija Grobara. Točnije podskupina Vandal Boysi su utrčali na dio tribine gdje su se nalazili članovi Alkatraza, najveće navijačke frakcije Grobara. Vandal Boysi su htjeli preuzeti navijanje na tribini no na kraju su pretučeni i skinuti do gola i izbačeni s tribine.

No, srpska policija navodi kako među navijačima koji su sudjelovali u tučnjavi ima “najmanje šest” hrvatskih državljana te po jedan Grk i Bugarin.

Kurir piše kako je jedan od vođa napada na tribinu bio hrvatski državljanin iz Splita A. F. koji je i ozlijeđen ubodom nožem u leđa. Neki naši portali potvrđuju kako je riječ o navijačima iz Splita, ali i da je riječ o osobama koje nisu dio navijačke scene u Hrvatskoj. Zbog toga se sumnja da je riječ o unajmljenim, profesionalnim huliganima od strane Vandal Boysa koji su im trebali pomoći da preuzmu vlast nad Grobarima.


Komentari